Ponnyhäst

 
Fiffi i sitt bruna träns. Ser ni hur luggen blåser?
 
 
Var typ storm den dagen.. Idag är det vila, jag har jobbat inatt och är på väg tillbaka till jobbet strax.

Brabacka skrittur

Idag blev det bara en skrittur barbacka. Vädret är underbart med strålande sol men underlaget helt katastrofalt. Halt och stenhårt. Vi lyckades vara ute i 30 minuter och stod på benen alla 30, även om det var lite nervöst vissa gånger.. Dags att ta tag i det här med ridhus också, eller börja fundera ordentligt i alla fall.
 
På måndag kommer hovslagaren och det kunde inte vara mer passande, behöver gå igenom hennes hovar ordentligt också. Jaja, vissa dagar är väl bara lite sådär halvdana helt enkelt.
 
Tur att ponnyn är söt i alla fall!
 
 

Ingen motivation

Jösses vad trött jag blev på skolan, eller i alla fall den mer samhällsvetenskapligt inriktade kursen jag precis tvingats att gå. Finns inget värre än godtyckliga rättningar där inte ens svar som helt överrensstämmer med det läraren berättat till punkt och pricka godkäns.
Helt jävla sjukt.
 
Inga kommentarer på våra tentor fick vi heller så det är ju bara att famla i blindo medan man försöker rätta skiten.
 
 Husdjursagronom och kaninägare med hästar i både hjärtat och hjärnan som skriver om livet. Muar heter min fina gulsvarta häst (men han kallas bara för Murre), en av drygt tjugo akhal tekéer i Sverige. Ni når mig via bloggen eller k.ramo@live.se