Shopping och fodersnack

Lite shoppat, nytt träns (men inte PS, ni är säkert jätteduktiga men utan ponnystorlek samt ständig dissning när jag frågat varför så säljer man inga träns för över två tusen spänn) och hjälm snyggare än jag kunnat drömma om är bland dagens skörd.
 
 
 
Mycket fodersnack också,  märks lätt när någon är säljare eller till exempel utbildad agronom.. Mig "lurar" man inte så lätt ;) Nu blir det hem och räkna och låta hästen provsmaka - har ett kilo foderprover känns det som, men toppen det!

På önskelistan!

Just nu är jag inne på Göteborg Horse Show och antingen kollar på hoppning eller gå på mässan. Tänkte visa upp min önskelista här på bloggen först så man har något att jämföra med senare, haha
 
 
Ny ridhjälm! Typ prio ett, hjälmar ska bytas ut med jämna mellanrum och min just nu är gammal...
 
 
 
PS-träns! Om det finns något som passar Fiffi, de har ju få i storlek ponny (typ ett som egentligen inte är riktigt min stil så vi får se) men har mätt tränset hemma så det går att jämföra.
 
Och sen kanske framförallt - PS-godis! En stor burk den här gången, både kaninen och ponnyn vill smaka.
 
Har ni något ni ska kika lite extra efter?

Semester med tidsinställt

Idag åker jag hem till Västkusten för lite semester och självklart en tripp till Göteborg Horse Show - den tidiga vårens höjdpunkt!
 
Jag och mamma har biljetter till fredagens förmiddag för att ha gott om tid på mässan efteråt. Uppdateringen kommer troligtvis vara ganska dålig under helgen, därför har jag laddat med massa tidsinställda inlägg istället :)
 
Bland annat visar jag den nya kaninburen - eller lösdriften som jag gärna vill kalla det, en lista på saker jag ska leta efter på mässan och lite ovisade ponnybilder.
 
 
Ha en härlig helg allesammans så kanske vi ses i Göteborg!
 
 
Från en helt annan Göteborgstripp som slutade med ponnyköp. Kanske blir en lotterihäst denna gången? (;Husdjursagronom och kaninägare med hästar i både hjärtat och hjärnan som skriver om livet. Muar heter min fina gulsvarta häst (men han kallas bara för Murre), en av drygt tjugo akhal tekéer i Sverige. Ni når mig via bloggen eller k.ramo@live.se