Terrängponnyn

Fiffi ska bli fälttävlanshäst om hennes matte får bestämma.
 
Att gå i vatten har vi tränat på innan och i helgen var det premiär för terränghinder. Det finns två stycken i en av hagarna och kombinationen inte hästar, torrt och bra underlag, solsken och föräldrarna med med kamera fanns det ju ingen bättre dag att testa på!
 
 
Ponnyn var generellt jättepigg.
 
 
Och en överpigg Fiffi varken bockar eller busar som den perfekta ponny hon är, utan ruskar på huvudet istället. Sååå söt!
 
 
Första skuttet! Stocken är väldigt pedagogisk och låg där vi började att hoppa, för att sedan bli högre längre bort.
 
Nu ska jag kolla igenom skolmailen och räkna en foderstat (typ hundrade denna månaden.) Resten av bilderna kommer imorgon!

nervös..

Hemflyttning utan ponny hela dagen idag,första praktikdagen på länsstyrelsen imorgon. Bara lite jättenervös..

Världens bästa ponny provade terränghinder igår och världens bästa föräldrar fotade - berättar mer och visar imorgon!

Hästpassaren inskolad

Idag var jag och min vän Karro (hon som ska passa Fiffi) på stans två hästaffärer och sen i stallet. Typ 6 timmar hästar, hade nästan glömt bort hur roligt det var att ha någon att verkligen dela sitt intresse med!
 
Hur som helst, Fiffi fick ett nytt träns och lite småsaker innan vi åkte till stallet för en grundlig genomgång av precis allt. Vad hon har för borstar, utrustning, foder, var schabrak finns om hon behöver byta, sårtvätt och reflexer. Sen red vi ut. Jättelänge. Mycket galopp också, trav är liksom inte riktigt Svarta Farans grej. Däremot så gick jag sista biten hem, jag lovar.
 
 
Jag och Svarta Faran. Första bilden på oss någonsin!
 
 
Karro och Fiffi (som bara vägrade se normal ut på någon bild, men ni vet ju hur Fiffi ser ut liksom :)Husdjursagronom och kaninägare med hästar i både hjärtat och hjärnan som skriver om livet. Muar heter min fina gulsvarta häst (men han kallas bara för Murre), en av drygt tjugo akhal tekéer i Sverige. Ni når mig via bloggen eller k.ramo@live.se