Katarina

Joggingtur och tömkörning
Idag tömkörde jag Fiffi igen, säkert jättenyttigt (speciellt eftersom vi ska träna nästa vecka) men mja.. matten har nog ingen talang för det. Blir mest yr i huvudet av för många volter (och eventuellt bristen på lunch) och ingenting ville sig riktigt helt hundra. Jaja, vi försöker i alla fall. Klev över vattenmattan några gånger också (som jag var duktig och flyttade på innan så det ligger på ett nytt ställe) och det gör hon numer utan att blinka.
 
Efter tömkörningen så tog vi den traditionsenliga joggingturen. Fiffi har fått enorma ransoner med tillskottsfoder (okey då, det mesta är hackad lucern som är fluffigt och fint och väger som bomull, men det fattar ju inte ponnyn) och för att förtjäna detta ska hon arbeta 20 minuter i skritt och 20 minuter i trav och galopp.
Vad matten får för att ha sprungit runt med henne i flera kilometer, fått de nya skorna nerlerade eftersom någon tydligen har för fina hovar för att gå i lera samt har lärt sig att tacklas, det vet jag inte riktigt. Men lite roligt var det allt (;
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress