Katarina

God morgon
Nyårsförberedelserna fortsätter och jag ska nog börja morgonen med att göra glass. Som tillbehör till efterrätten ikväll blir det nämligen hallonglass och glass tar lite tid att göra.
 
Receptet är busenkelt, men först ska ingredienserna koka, sedan svalna och först efter det kan man starta glassmaskinen. Knepet för att få riktigt god glass är att inte glömma glukossirapen, den gör glassen mindre smulig och mer rund i smaken. En matsked eller så brukar räcka.
 
Nej, nu är det nog dags att sätta igång? Planen är att fixa glass och vika tvätten innan stallet.
 
Någon sammanfattning av 2015 kommer nog inte ske på min blogg, det har hänt så mycket och första halvan av året var mest tråkigheter.. Min fina, snälla och godhjärtade ponny som inte gick att rädda. Visst har det hänt roliga saker också, jag tog examen, fick ett jobb och så kom Murre. Någon mer sammanfattning än så blir det nog inte.
 
 
 
Jag ska nog tända ett ljus för henne idag.