Ja tack!

Jag har länge letat efter det perfekta skärpet med bett. Tyvärr har alla jag hittills sett kommit från Gucci och därmed haft en prislapp som insinuerade att du lika gärna kunde köpa en hel ko och slakta för att få lädret, inklusive arbetaren som sydde ihop allt..
 
Hur som helst så har nu Gina Tricot kommit med ett trevligt skärp men en trevlig prislapp i deras Grand Prix-kollektion. Här är en länk om någon annan också gillar det :)
 

En karriär inom avel?

Jag håller på att undersöka alla framtida möjligheter för min lilla ponny just nu, och en av dem var att låna ut henne som avelssto.
 
Min veterinär på Ultuna sist sa nämligen att det inte skulle vara någon fara att betäcka henne.
Hur som helst så har jag pratat lite med en trevlig uppfödare, men de vågar inte chansa.
Det finns ju ändå en chans att en dräktighet förvärrar tillståndet och deras veterinär avråder därför.
 
Jag förstår dem.
...och en karrirär som avelssto känns nu ännu längre bort.

Äntligen över!

Presentationen avklarad,vdet gick helt ok. Hade inte tillgång till mina anteckningar p.g.a teknikstrul med vad katten.

Blev lite förvirring vid resultatet bara.
Haha, sen är det ju alltid någon (sorry) idiot som ifrågasätter FÖR mycket och ställer FÖR många svåra eller krångliga frågor. Min dessutom via videolänk, haha.

Jaja, skönt att den biten är klar!
Nu dags för lunch med en ny (hoppas jag i alla fall..) vän :)Husdjursagronom och kaninägare med hästar i både hjärtat och hjärnan som skriver om livet. Muar heter min fina gulsvarta häst (men han kallas bara för Murre), en av drygt tjugo akhal tekéer i Sverige. Ni når mig via bloggen eller k.ramo@live.se