Heej, det var längesedan nu!

Av olika skäl har det visst inte blivit något bloggande alls på en vecka eller så, men nu kör vi igång igen!
 
Idag har jag och Murre varit ute på en kvällspromenad i mörkret och träffat på både en människa med två hundar, en stor lastbil med blinkande lampor på taket och två stora hundar i en trädgård bakom buskar. Lilla hästen uppförde sig vid alla möten men var jättepigg och varierade mellan att dansa brevid mig och att bitas för att få lite action.
 
 
Stallägaren och jag har också hunnit med att mocka ur hela lösdriften och fylla på med ny, ren och fluffig halm. Nu kan hästarna sova gott hela vintern!
 
 
I helgen hade jag en riktigt lerig häst... han var verkligen täckt från topp till tå i blöt lera. Nej, det blev ingen ridning den dagen.
 
 
Samma dag skickade en kompis bild på den här hästen, snacka om avundsjuk!
 
Jaja, det var lite av det som hänt senaste tiden :)

på julmarknad och allt enligt planerna

Vi red ut i förmiddags, tillsammans med stallets nyinridna 2-åring. Mest skritt och lite trav och allt gick bra :)
 
men nu är det julmarknad!

Fredagspromenad

Vi tog en kortare promenad idag, jag och Murre. Det är ju ändå fredag.
Dessutom har jag en del träningsvärk sen gårdagens joggingtur (;
 
Imorgon ska jag eventuellt rida ut tillsammans med den andra (ännu yngre!) unghästen i stallet, kommer bli roligt och eventuellt även ganska spännande :P
 
Sadeln då? Jovars, den ligger helt perfekt men är lite vid så funderar på om jag ska lägga under en padd som tillfällig lösning. Vi får se, plockade fram galoppsadeln också så ska faktiskt testa att rida med den.
 
Jag har ju trots allt kunnat rida hyfsat någon gång i tiden.
 
 
Vita faran, som jag så fint fick låna av en väldigt kär vän.

 Husdjursagronom och kaninägare med hästar i både hjärtat och hjärnan som skriver om livet. Muar heter min fina gulsvarta häst (men han kallas bara för Murre), en av drygt tjugo akhal tekéer i Sverige. Ni når mig via bloggen eller k.ramo@live.se