Rätt hovslagare ger snäll häst

Idag blev Murre skodd för andra gången av vår nya hovslagare. Första gången var han ganska nyskadad och skoddes därför på lugnande eftersom det var i samband med ett bandagebyte.
 
Nu skodde vi som vanligt däremot och allt gick jättebra. Bara en gång som han strulade minimalt men det är ju inte alls konstigt med en så ung häst. Jag är jättenöjd över hovslagarbytet, när det känns så fel i magen som det gjorde med gamla hovisen - ja, då ÄR något också fel.
Annars stod han lugnt och snällt och stilla och bara snuffsade hovisen lite i håret ibland.
 
Förutom skoningen hann vi inte med något idag, men det var inte planerat heller. Direkt efter stallet åkte jag hem och bytte om för att åka iväg till hästaffären. Visst var det fyndläge och jag kom inte hem med annat än precis det jag planerat, duktigt värre. Vad jag shoppade får ni se imorgon :)

God morgonen-efter

Vi hade strålande sol och en fin försommarkväll på Gröna Lund igår. Åt glass och tittade på folk i några timmar innan konserten började strax efter utsatt tid.
 
 
Konserten var som man kunde förvänta sig - en halvtajt föreställning av världens mest meriterade coverband. Johnny Depp drog oklart sjukt mycket folk, medelåldern var bra mycket lägre än på en vanligt Cooper-spelning (även om en vanlig spelning med Alice är tio resor bättre).
 
 
Att få höra Joe Perry spela Sweey Emotion däremot, det var magiskt...
 
Idag är jag lite trött och ska mest pyssla lite hemma, pyssla lite i stallet och sen åka iväg till en stor hästbutik i närheten som har rea. Ska passa på att lämna in Murres täcken för tvätt, bättre sent än aldrig.

Ikväll är jag på Gröna Lund!

 Husdjursagronom och kaninägare med hästar i både hjärtat och hjärnan som skriver om livet. Muar heter min fina gulsvarta häst (men han kallas bara för Murre), en av drygt tjugo akhal tekéer i Sverige. Ni når mig via bloggen eller k.ramo@live.se