Min andra stora hobby

 
Ikväll har jag ägnat mig åt mina andra stora hobby, att samla och lyssna på lp-skivor. På spelaren när bilden togs var Rymdimperiet med Vad pojkar vill ha.
 
(Rymdimperiet hette Imperiet ett litet kort tag innan, efter Ebba Grön-tiden och innan Thåström började göra solo-plattor. En ganska ovanlig singel, har för mig att de inte släppte något mer under det namnet).
 
Nu är det Aerosmiths Bootleg-skiva från 1978 i mint condition som spelas. Det enda som saknas är någon form av alkohol.
 

En helg borta

Det har hänt mycket idag och nu är jag hemma (ja, inte nere i mitt tillfälliga rum bredvid pannrummet utan hemma i min riktiga lägenhet) för helgen.
 
Bloggen kommer nog stå lite stilla under tiden. Murre får gå i hage och njuta av solen medan jag fyller tiden med annat. Snart kommer det bli bättre uppdatering här inne tror jag :)

Nära målet

Lastträning idag igen och det går verkligen framåt med stormsteg!
 
Tre gånger lastade jag idag och alla tre gångerna gick han på jätteduktigt. De två sista gick jag bara med upp för rampen och väntade sedan precis innanför, där de hamnar med rumpan ungefär, och så gick han in resten själv. Sista gången stod han inne och åt havre en ganska lång stund också, hurra hurra!
 
Nu när vi kommer någonstans så gäller det verkligen att kämpa på så att vi tar oss i mål ordentligt :)
Snart kan det behöva lastats och åka igen...
 
 
Gick väl inte riktigt så här bra men nästan (;Husdjursagronom och kaninägare med hästar i både hjärtat och hjärnan som skriver om livet. Muar heter min fina gulsvarta häst (men han kallas bara för Murre), en av drygt tjugo akhal tekéer i Sverige. Ni når mig via bloggen eller k.ramo@live.se