Dagens ponnyträning

Ponnyn fick ett uppsuttet träningspass idag, med fokus mest på att vi skulle ut och röra på oss. Vi tränade galoppfattningar och att låta piloten bestämma :P
 
Pippi var ganska tveksam till det hela, först ville hon inte gå (sen tyckte hon det var rätt roligt ändå) och efter det ville hon inte låta mig styra så vi trillade ner i ett dike (okej, kanske inte så dramatiskt, det kan ha varit så att vi mest snubblade lite).
 
Vi höll oss hemomkring på gröna vägen, men gjorde en liten avstickare upp i terrängen och sen avslutade vi med en liten tur på ett fält. Ponnyn uppförde sig väldigt väl, snart vågar jag nog rida ut på henne trots att ponnyägaren tycker vi borde hålla oss hemma om vi inte har sällskap.
 
 
Här är en liten filmsnutt. För övrigt klurar jag mycket på hur man ska fästa kameran på bästa sätt (i svanskappan, kanske?) så om någon har idéer tas de tacksamt emot!
Husdjursagronom och kaninägare med hästar i både hjärtat och hjärnan som skriver om livet. Muar heter min fina gulsvarta häst (men han kallas bara för Murre), en av drygt tjugo akhal tekéer i Sverige. Ni når mig via bloggen eller k.ramo@live.se