En lugn kväll

Det är mycket som händer nu, alldeles för mycket.. Så jag passade på att ta en lugn kväll.
 
 

Ute i landet

Hela lördagen var vi i sommarstugan, som har fått en ny stor altan i år.
 
 
Så här ser den ut :)
 
Men det var inte att hjälpa till och bygga något jag ägnade min helg åt, nej, istället var det landet som fick min uppmärksamhet.
 
 
Så här såg det ut innan. Hallon i bakgrunden och jordgubbar till höger. Efter en tripp till en plantskola kom vi tillbaka med massa roligt!
 
 
Jag planterade massa smultron, dill, persilja, sallat, ärtor, timjan och gräslök.
 
 
Kryddorna och sallaten fick bli inringad och jag hoppas att vi slipper få besök av mördarsniglarna där. Till vänster satte vi tre rader potatis så går nästan att få ihop en komplett middag (;
 
 
Men jag jobbade inte ihjäl mig utan passade på att ta det lite lugnt också :)

Roadtrip

Idag har jag och en före detta kollega varit iväg på en liten roadtrip i Stockholms län. Precis de trakter där vi jobbat tillsammans, haha. Dock var det en helt annan storts djurhållning vi skulle kika på idag..
 
Vi var iväg för att lämna hennes häst på lite bete över sommaren, han ska få vara uppfostrare i en flock med unghästar.
 
 
Förutom unghästarna, en blandning av både hopp-och dressyrstammade SWB, fanns det även några nya föl för i år.
 
 
Hur söta är de inte?
 
Det har varit en lång dag men i bra sällskap (och jag undvek att tacka ja till den där billiga, fina två-åringen ;)Husdjursagronom och kaninägare med hästar i både hjärtat och hjärnan som skriver om livet. Muar heter min fina gulsvarta häst (men han kallas bara för Murre), en av drygt tjugo akhal tekéer i Sverige. Ni når mig via bloggen eller k.ramo@live.se