Det blir nog plugg

Jag hade en plan. Den verkar spricka.
Planen var att aktivera ponnyskrutten idag och ha vilodag imorgon då jag jobbar så tokigt.
 
Istället ska jag försöka plugga extremt mycket idag innan jobbet samt städa här hemma och inte minst ta hand om mina smådjur. Mini fick en egen sele igår och vi har börjat vänja in henne på denna. Bubbas vet redan hur man går i koppel men har inte fått komma ut på länge.
 
Stackars Bubben.
 
Och ponnyn då? Hon kommer nog också vara ledsen. Men återhämtning är inte att förakta!

Nytt täcke

Idag kapitulerade jag och köpte ett nytt täcke till Fiffan. Täcken är inte min grej. Jag köpte en ponny och låter bli att klippa henne för att slippa sånt, liksom (;
 
Innan har jag haft tre täcken och tyckt att det varit bra. Ett i fleece, ett regntäcke och ett vintertäcke. Basgarderoben liksom.
 
Fiffan däremot är tydligen en fin ponny som ska ha massa olika varianter. Suck.
Hur som helst så kommer hon få ett nytt i alla fall, ett fodrat regntäcke 80g. Förra året kunde vi gå direkt från regntäcke till vintertäcke men i år är hösten ovanligt mild. Med bara regntäcket har hon börjat reagera i ryggen, säkert för att hon blir kall/spänner sig och det är det ju inte värt.
 
Kommer nog slå på skor nu till nästa skoning också om knappt två veckor.
Fast lite skönt är det ju att ha hästen barfota..
 
 

Sömnig

Min kropp verkar gå strikt efter solen för tillfället. Alltså vill jag inte gå upp innan åtta och gå och lägga mig runt fem på eftermiddagen.
 
Tyvärr funkar ju inte livet på riktigt så få timmar.
 
Börjar dessutom jobba imorgon och jobbar natt hela helgen (fredag-söndag) och eftermiddag på måndag så ska försöka vända på dygnet lite försiktigt nu.
 
Om jag orkar hålla mig vaken...
 
Har nästa körlektion i början på nästa vecka och skulle verkligen behöva aktivera ponnyn men har ingen riktig aning om hur det skulle gå till. Får kämpa mig ut någon dag under helgen i alla fall och sen rida duktigt på måndag förmiddag. Övat på läxan har vi i alla fall gjort :)Husdjursagronom och kaninägare med hästar i både hjärtat och hjärnan som skriver om livet. Muar heter min fina gulsvarta häst (men han kallas bara för Murre), en av drygt tjugo akhal tekéer i Sverige. Ni når mig via bloggen eller k.ramo@live.se