Resfeber och packningskaos

Helt slut efter långa dagar med alldeles för lite sömn ska jag nu försöka reda ut tvätten och packa väskan. Imorgon kommer inte finnas så mycket tid över, vi behöver lämna smådjuren på hotell och sen checka in oss själva på ett annat hotell.
 
Beslutet att inte gå upp 02.15 för att köra ner till Arlanda på fredag morgon känns bara så rätt.
 
Nu håller jag på och letar efter flygbiljett och hotellbokningsnummer och sambons pass samtidigt. Passet försvann lägligt nog för sisådär två dagar sedan. Suck alltså..
 
Murre blev bara borstad idag, lösdriften behövde halmas upp och det var allt jag hann med.

God morgon!

Idag är vi typ pigga och glada (igår märkte jag inte ens när tåget stod stilla på slutstationen, för jag sov...).
 
Dagen idag känns rörig, ska försöka komma tidigt från jobbet i alla fall för vi har tvätt-tid ikväll. En viktig tvätt-tid, för i slutet av veckan ska vi ut och resa :) Kommer kännas skumt att gå (nästan) från vinterjacka till shorts, men jag ska inte klaga!
 
Jaja, dags att åka till jobbet strax. Bloggar ju alltid från frukosten nu och sover bort tiden på tåget in.
Kan ju avslöja att jag fixar med tidsinställda inlägg till hela resan, vilket hästjobb!

Helt ändrade planer

Jag fick ett sms idag; "ska vi ta en fika?".
Smset ledde till en hel eftermiddag på Östermalm istället för hos Murre. Stockholm har ju aldrig varit min stad men Östermalm är nog en stadsdel för mig. Full med damer i dräkt och klassiskt klädda herrar som lätt skulle smälta in på vilken engelsk landsbygd som helst. Himmelriket för en galoppfantast!
 
 
Scones och en ruskigt god kladdkaka. Toppenservice och fin lokal, kanske något dyrt bara.
 
Ibland måste man bara få vara lite spontan och fånga dagen, eller nått.Husdjursagronom och kaninägare med hästar i både hjärtat och hjärnan som skriver om livet. Muar heter min fina gulsvarta häst (men han kallas bara för Murre), en av drygt tjugo akhal tekéer i Sverige. Ni når mig via bloggen eller k.ramo@live.se