Trötta men på plats

Idag har jag kört bil nästan hela dagen, först tillbaka med hästtransporten som jag hyrde, det tog fyra timmar att köra ungefär, sen hem till gamla lägenheten, hämta kaniner och lite annat och så neråt igen.
Totalt har jag nog spenderat en hel arbetsdag i bilen om inte lite till och ingen av alla de jag försökte ringa och prata med svarade, utom mamma.
 
Kaninerna är på plats i Murres box lite tillfälligt, jag har lagat middag och matlåda (hann nästan svimma innan maten var klar) och nu ska jag nog ta en kort kvällspromenad och hoppas jag sover bättre i natt.
 
Som tur är får vi sovmorgon imorgon, första arbetsdagen börjar inte förrän klockan nio.
 
Återkommer när jag orkar skriva något.

Vi är på plats!

Resan gick bra och Murre går i hagen. Jag verkar ha glömt lite saker (såklart) men åker hem och hämtar kaninerna imorgon så får hämta resten då.

Har inget internet än så blir lite sådär med uppdateringen nu tror jag..

Nu är det sova, natti!


Mera pyssel

Blev en vända till stallet nu på kvällen, jag har packat ihop den stora kaninburen och packat mycket utav Murres saker. Mitt sadelskåp sväljer mer än man tror men nu är det fullt (;
 
Jag har börjat packa mina kläder också, en stor påse till ridkläder och en annan till vardagskläderna.
 
Vad mer behövs då? Täcke, dator, laddare..
Det bara snurrar i huvudet på mig.Husdjursagronom och kaninägare med hästar i både hjärtat och hjärnan som skriver om livet. Muar heter min fina gulsvarta häst (men han kallas bara för Murre), en av drygt tjugo akhal tekéer i Sverige. Ni når mig via bloggen eller k.ramo@live.se