Nybadad på hotellet

Jösses vilken dag, men nu ska allt vara färdigt för den stora festen...
Vi har dukatz fixat, dekorerat och löst de sista knutarna. Självklart kommer något gå tokigt imorgon, jag tror det här till på något sätt, men det kommer vara helt okej ändå.
 
 
Nu är jag nybadad på hotellrummet och ska bara måla naglarna. Imorgon är en stor dag! (så räkna inte med någon direkt uppdatering då)

Nu har jag jobb också!

Mitt i allt festplaneringskaos har jag fått jobb också, vill inte skriva nytt jobb eftersom det blir ett ny-gammalt jobb men oavsett så är jag SÅ HÄR glad!!
 
Jag ska alltså tillbaka till min gamla arbetsplats, där jag jobbade innan flytten till Östergötland och denna kaos-iga höst. Bara ett par månader (i alla fall till att börja med, hoppas på att få förlängt sen såklart) men åh så skönt!
 
Börjar redan på måndag så det är snabba ryck (sen ska jag visserligen på en liten semester torsdag-måndag så blir liten mjukstart ändå).
 
Hurra hurra hurra!

God morgon torsdag!

Här är det full fart som vanligt...
 
Jag har redan bakat en till sockerkaka, pysslat med skylten till bordsplaceringen och stämt av med catering. Idag kommer det rulla på med mer kak-bak och massa småpyssel. Stämma av saker med leverantörer och lösa de små problemen som uppstått längs vägen, inklusive att hitta hallonmousse-recept utan gelatin.
 
Murres vintervila fortsätter med andra ord ett tag till (;Husdjursagronom och kaninägare med hästar i både hjärtat och hjärnan som skriver om livet. Muar heter min fina gulsvarta häst (men han kallas bara för Murre), en av drygt tjugo akhal tekéer i Sverige. Ni når mig via bloggen eller k.ramo@live.se