Katarina

Betesdjur
Murre är helt klart ett betesdjur. Han älskar verkligen gräs och då är han som snällast, när han får äta så mycket han vill av det nya, fina vårgräset som växer i oklippta tuvor utanför hagen. Alla vet ju att det bästa gräset finns utanför hagen.
 
Vi betade ganska länge idag. Och borstade. Murre hade rullat sig och var väldigt lerig samtidigt som pälsen verkligen lossnar i drivor just nu, eller nästan rinner av honom. Helt galet att hästen satt mycket päls.
 
 
Ni ser ju lite utav pälsen som ligger där nere..
Murre var lugnare inne i stallet idag och snart hoppas jag att han blir lika avslappnad som han var innan skadan.
 
Mockade ur sjukboxen också så nu är det klart. Känns skönt att ha det gjort :)
 
 
Imorse var jag en sväng på Börjes också. Köpte hö och halm (till kaninerna då, inte Murre), Krafft High energy-Müsli (den är 30-50 kronor billigare på Börjes än på Granngården så passade på när jag ändå var där), en säck med fodersoja och massa bandageringstillbehör (jösses vad dyrt det är! En låda vetrap, en rulle bomull och en låda gasbindor var det jag behövde). Lite småsaker fick också följa med hem, en borste till kaninerna (hur kan vi ha tappat bort två borstar?!), en balkniv och en massageborste till Murre. Tror det var allt (;
Jenny

Skönt att bli av med pälsen :) Räka fäller knappt alls sin vinterpäls, han hårar lite men liksom inte nog :/ Ska ut på bete nu på söndag, känns lite underligt med vinterpäls på betet? Gör sig dåligt på bild med :P

Svar: Hahaha det sämsta är att de är fula på bild! :p Räka får rulla bort päls helt enkelt. Men inte så konstigt egentligen, våren har väl varit ganska kall..
Katarina

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress